Skal du have udført tømrerarbejde i din bolig? Så skal du være opmærksom på hvad du skal betale.

For mange kan det virke uoverkommeligt dyrt, hvis man skal have håndværkere på besøg. Og tømrere hører sig ikke just til i den billige ende af spektret, når vi taler om håndværkernes priser. Alligevel er der en række ting, som du kan gøre for at sikre, at du ikke kommer til at betale for meget.

Læs med herunder, hvor vi går i dybden med 3 ting, du kan gøre for at skære ned på tømrernes priser. Så behøver tømrerarbejdet ikke at være for dyrt.

Tip 1: Sørg for at gøre klar til tømreren inden han kommer

Et af de mest oplagte områder, hvor du kan spare penge, er blot ved at gøre klar til, at tømreren banker på døren. Du ved jo allerede på forhånd hvad tømreren skal lave. Udnyt den viden, og gør området og tingene parate. Gør rent, ryd op og fjern evt. de ting, der kunne stå i vejen for tømrerens arbejde. Sørg desuden for, at der er rigeligt med plads omkring tømreren. På denne måde undgår du, at tømreren skal bruge sin dyre tid på selv at klargøre området omkring sig.

Tip 2: Sæt din tømreropgave i udbud

Dette er nok det bedste tip, vi har: Sæt din tømreropgave i udbud. Ved at kontakte flere forskellige tømrerfirmaer, og bede dem om at afgive et tilbud, kan du presse dem på prisen. Alle firmaerne er nemlig interesserede i at lande opgaven hos dig, og er villige til at gå lidt på kompromis med priserne.

Det kan selvfølgelig være langsommeligt og svært at lave en udbudsrunde. For mange kan det i første omgang være en udfordring blot at tage telefonen op, og begynde at ringe rundt. Heldigvis er der råd at hente. På ByggeXperten.dk kan du finde en god indføring i udbudsrunder – og de har gode samarbejdsaftaler, der sikrer automatiserede udbudsrunder. Så bliver det ikke nemmere for dig at spare penge på tømrerarbejdet.

Tip 3: Ryd op efter endt arbejde

Lad os bare se det i øjnene: tømrere har det med at rode, når de arbejder. Og dette sidste råd er lige så lavpraktisk som det første. I stedet for, at tømreren skal bruge sin dyre tid på at rydde op efter endt arbejde, så kan du lige så godt gøre det. 

Husk at aftale det med håndværkeren på forhånd. Men går tømreren med til det, så kan du også spare lidt tid her. 

Tømrerarbejde behøver ikke at være dyrt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.